TRC Fysiotherapie contactpagina - TRC Fysiotherapie voor uw revalidatie en herstel

MONNICKENDAM 0299769004
LANDSMEER 0204923464
MENU
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Ga naar de inhoud
Contact


Landsmeer
Scheepsbouwersweg 7a, 1121 PC, Landsmeer

Monnickendam
‘t Spil 18, 1141 SE, Monnickendam
TRC Fysiotherapie contactpagina
TRC Fysiotherapie contactpagina
TRC is het centrum voor Fysiotherapie Monnickendam voor de revalidatie van uw blessures en/of na een operatie. Binnen TRC Fysiotherapie is persoonlijke aandacht belangrijk en gaan wij opzoek naar de beste therapie voor uw probleem. De fysiotherapeuten binnen TRC Fysiotherapie Fysiotherapie Monnickendam zijn up to date van de laatste behandelmogelijkheden. Er is veel kennis en verschillende disciplines binnen TRC voorhanden; Fysiotherapie, Manuele therapie, Sport Fysiotherapie, Echografie, Dry needling, Kinesiotape. Ruime faciliteiten voor behandelingen en training binnen de sportzaal. TRC Fysiotherapie Monnickendam heeft de nieuwste fitness apparatuur staan.

TRC Fysiotherapie Monnickendam is het centrum voor voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Echografie en Dry needling, waarbij kwaliteit op nummer 1 staat. Bent u op zoek naar Fysiotherapie in Monnickendam dan is dit de plek voor u. Het is centraal gelegen in Monnickendam en zo voor iedereen goed te bereiken.
TRC Fysiotherapie Landsmeer is het centrum in Landsmeer voor de revalidatie van uw blessures en/of na een operatie. Binnen TRC Fysiotherapie Landsmeer is persoonlijke aandacht belangrijk en gaan wij opzoek naar de beste therapie voor uw probleem. De fysiotherapeuten binnen TRC Fysiotherapie Fysiotherapie Landsmeer zijn up to date van de laatste behandelmogelijkheden. Er is veel kennis en verschillende disciplines binnen TRC voorhanden; Fysiotherapie, Manuele therapie, Sport Fysiotherapie, Echografie, Dry needling, Kinesiotape. Ruime faciliteiten voor behandelingen en training binnen TRC Fysiotherapie Landsmeer. TRC Fysiotherapie werkt niet met wachtlijsten, heeft u last dan moet u snel bekeken worden om een vervolg traject in te zetten.
Wij hebben met alle zorgverzekeraars in 2015 een contract. In u aanvullende verzekering kunt u bekijken op hoeveel behandelingen fysiotherapie u recht heeft.
Wij zijn gevestigd binnen de sportschool Play-Fit. Play-Fit is een ruime sportschool met mooie faciliteiten zoals een spinning zaal, aerobic zaal en een sauna.


REVIEW

Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.
Hiermee helpt u andere klanten bij het maken van de juiste keuze.

Scan a.u.b. onderstaande QR code of klik op de link

Scheepsbouwersweg 7a, 1121 PC, Landsmeer
‘t Spil 18, 1141 SE, Monnickendam
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Terug naar de inhoud