TRC Fysiotherapie Monnickendam praktijk - TRC Fysiotherapie voor uw revalidatie en herstel

MONNICKENDAM 0299769004
LANDSMEER 0204923464
MENU
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Ga naar de inhoud
TRC Fysiotherapie Monnickendam


 
TRC Fysiotherapie Monnickendam is gevestigd in de state-of-the-art personal trainingsstudio RMPT, waar we nauw samenwerken om onze patiënten de beste zorg en faciliteiten te bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de nieuwste apparatuur en hebben we toegang tot de Crossfit-zaal met alle losse gewichten en de goed uitgeruste spinning-zaal met spiegels voor visuele feedback.
 
Bij TRC Fysiotherapie Monnickendam draait alles om maatwerk en persoonlijke aandacht. Onze professionele fysiotherapeuten kunnen uw niveau testen en een op maat gemaakt trainingsprogramma opstellen, zodat u effectief en veilig kunt trainen. In onze twee behandelkamers worden patiënten grondig onderzocht en behandeld, met behulp van geavanceerde technieken zoals echografie en dry needling.
 
We hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract voor 2023, met uitzondering van de CZ groep. Fysiotherapie valt meestal onder de aanvullende verzekering, dus we raden u aan om uw polis te raadplegen voor het aantal behandelingen dat wordt vergoed. Indien gewenst, kunnen wij u ook helpen bij het controleren van uw vergoedingen, hiervoor hebben we alleen uw BSN en geboortedatum nodig.
 
Op onze locatie in Monnickendam werken twee ervaren collega's, die zich richten op Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie en Echografie. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten volledig geschoold in dry needling behandelingen, wat uiteraard een extra behandeloptie biedt voor uw herstel.
 
Met de sportschool aan onze zijde kunt u bij ons trainen op de modernste apparatuur, wat uw revalidatie- en trainingservaring naar een hoger niveau tilt. We nodigen u van harte uit om de voordelen van TRC Fysiotherapie Monnickendam zelf te ervaren. Samen zorgen we voor een effectieve en doelgerichte aanpak om uw gezondheid en prestaties te verbeteren.
 

TRC Locatie Monnickendam
TRC Fysiotherapie hersteltraining
TRC Fysiotherapie behandelbank
TRC Fysiotherapie hersteltraining
TRC Fysiotherapie hersteltraining
TRC Fysiotherapie hersteltraining
    

Scheepsbouwersweg 7a, 1121 PC, Landsmeer
‘t Spil 18, 1141 SE, Monnickendam
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Terug naar de inhoud